Gratis adviesgesprek reserveren

Wij helpen je graag verder. Reserveer nu je gratis advies gesprek.

Reserveer nu je gratis adviesgesprek!

Een gratis bouw adviesgesprek reserveren doe je gemakkelijk met het onderstaande formulier. Probeer je vraag zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dan kunnen wij je zo goed mogelijk helpen als we je terug bellen. Afhankelijk van je vraag doen wij standaard een bestemmingsplan onderzoek en kunnen we een bouwtekening opvragen uit het gemeente archief. Wij bellen je terug op het door jou aangegeven tijdstip.

  • Gratis omgevingsvergunning check
  • Bezoek op locatie
  • Op maat naar jouw wensen
  • Begeleiding door experts
  • Geen technische kennis benodigd
Uitstekende ervaring met Draftmen. Er kon snel een afspraak gemaakt worden voor een eerste inspectie en er werd goed meegedacht met de realisatie van mijn plannen. Daarna ook nog eens heel vlot alle constructieberekeningen en bouwtekeningen ontvangen. Zeer tevreden!

Jurgen Doldersum

Bas en Baktash hebben de tekeningen en alle benodigde berekening gemaakt en de vergunningaanvraag gedaan voor de verbouwing van ons appartement in Amsterdam. Ze konden op korte termijn langskomen om onze plannen te bespreken en hielden ons regelmatig op de hoogte en hebben de aanvraag tot een positief besluit weten te brengen. Wij zijn ontzettend tevreden over deze samenwerking.

Bart Walstra

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt, kwamen twee heren keurig op tijd. Ze hadden hele goeie ideeen over hoe we onze ruimte het best konden benutten. We kregen al snel drie tekeningen en waren er al snel uit dat wij een combi van de drie uit gaan laten voeren. Al met al zeer tevreden en zijn klaar voor de volgende stap, nl verbouwen. Jongens hartelijk bedankt en groetjes Fred en Ageeth

Ageeth van Woensel